Актуално:
  • Новини

Компютърен сервиз

Освен доставката на интернет и телевизия в  АМ НЕТ ООД сме се специализирали в ремонт и поддръжка на лаптопи и компютри. Нашите висококвалифицирани техници са наясно с основните проблеми на всеки един модел и ще Ви дадат достъпна информация, за това какво точно е развалено , точна цена и срок на ремонта.

# Помощ!

Софтуер и профилактика

В процеса на използване на Вашия стационарен или преносим компютър, вероятно сте забелязали, че с времето той започва да работи по-бавно и тромаво, стартирането на използваните от Вас приложения отнема повече от 10 секунди, когато се опитате да стартирате някаква друга програма, това отнема повече време, отколкото е нормално и като цяло вече не се чувствате достатъчно щастливи от това, че компютърът Ви не е много стар, но за сметка на това се държи ужасно!

Причините за това най-често са комплексни:

- натрупване на множество временни файлове;

- заразяване на компютъра с най-различни spyware, adware, fishing и всякакъв друг тип вируси, за които понякога и най-добрите лицензирани антивирусни програми не съобщават;

- заразяване на компютъра с вируси от тип „червей”, които генерират огромно количество нежелана електронна поща, която се изпраща от вашия компютър;

- фрагментиране на твърдия диск, което води до по-бавното прочитане на файловете от него, а от там и по-бавната работа на програмите.

Ние ще се погрижим за Вашите устройста по най-добрият начин.

win.svg

Инсталиране на Windows с диск на клиента! *

win10.svg

Инсталиране на Windows с диск на фирмата! *

install-drv.svg

Инталиране на драйвери

install-antivirus-shield.svg

Инталиране на Антивирусна

cleaning-viruses.svg

Чистене на вируси

install-program.svg

Инстлиране на отделна програма пожелание на клиента

diagnostics.svg

Диагностика на системата **

maintenance.svg

Профилактика на системата

Хардуер

La HARDWARE lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. A, aspernatur atque, consectetur deserunt, incidunt labore necessitatibus numquam reiciendis rerum suscipit tenetur vero. Consequuntur delectus esse eveniet exercitationem explicabo nam voluptates?

diagnostic.svg

Диагностика и ремонт

hdd.svg

HDD (Твърди дискове)

cpu.svg

CPU (Процесори)

gpu.svg

GPU (Видео карти)

memory.svg

Памети

chassis.svg

Кутии

psu.svg

Захранвания

dvd.svg

CD/DVD RW

mouse.svg

Мишки

keyboard.svg

Клавиатури

desktop.svg

Готови конфигурации

laptop.svg

Лаптопи

Мрежови устройства

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. A, assumenda cumque dolore dolores est id illum iure libero magni modi nihil officiis provident quaerat quas quo quos rerum sed totam.

lan.svg

Лан карти

usb-wifi.svg

Безжични карти на USB

pci-wifi.svg

Безжични карти на PCI

router.svg

Рутери

other.svg

Други